Det är bara fem dagar till lördag…!!!

För ett par veckor sedan vann jag en tävling på Facebook. Inte en liten fjuttig tävling, utan en fotografering som ska genomföras av en jätteduktig tjej. Hon heter Malin Sörmlind och bara av att titta på hennes bilder blir jag lite nervös för hur den här familjen ska kunna uppföra sig så att det kan bli lite bilder tagna :o).

Sedan går tankarna vidare!! Tills på lördag måste jag bestämma vad vi ska ha på oss… Jag skulle behöva klippa mig… Och jag skulle definitivt behöva banta 10 kg…. Panik!! Hur ska detta gå??

När jag ändå nojar mig och stirrar så kan jag passa på att berätta vad som hände i fredags när vi var hos bästa grannarna på lite mat. Först spillde en man ut en full grogg + en kaffemugg på soffmattan. Sedan råkade en bajsa på toamattan… För att inte genera mina familjemedlemmar undviker jag att berätta vem som gjorde vad. Men jag kan säga så här mycket; DET VAR INTE JAG!!!

Är ni sugna på att kika in hos Fotografen Malin kan ni klicka HÄR!!

You may also like

3 comments

  1. Det häftiga med Malin är att bilderna kommer bli underbara hur ni än uppför er. 😀
    Jag är övertygad om att det kommer gå super. 🙂

Kommentera