Den lata lördagen

Morgonen startade redan innan sex av att jag fick en påse bröd i huvudet av yngste sonen samtidigt som han tjoade ”frukost mamma”. Jag slängde upp limpan på våra höga malmbyråer och ett par minuter senare upprepade sig proceduren. Denna gången var det en påse tekakor. Morgonmålet är det bästa enligt Ture. Kan även bero på att han äter ganska dåligt till kvällsmat.
Dagen idag har vi bara latat oss och skottat undan efter veckan som varit. Tagit igen oss och myst med frallfrulle. Jag älskar lördag! Det känns som att helgen fortfarande är ganska ny och att man har mycket kvar av den. 
Tvättat har vi också gjort som ni ser. Pojkarna mina, hade hört att tvättmaskinen pipit och på eget initiativ börjat att tömma den. Dessutom sorterades alla underkläder och velourplagg i en hög på golvet för de ska tumlas, det har Elis koll på. 
I kväll väntas vinkväll och jag har lovat att ta med lite tilltugg. Trist nog lyser både inspiration och energin med sin frånvaro så jag tror att jag låter herr Kvantum komponera en ostbricka åt mig att ta med. Blir bra det! 

You may also like

1 comment

  1. Ha ha guuud va jag känner igen mej;) jag brukar ofta vakna upp o få en påse bröd i huvudet;)
    Ha en toppen kväll o njut!! De hade jag gjort om jag inte hade jobbat:/
    Kram K

Kommentera