Den första kärleken! Och den lilla operationen…

I morse innan jag åkte in till lasarettet för att operera bort plattan i mitt ben satte jag mig för att skriva adresser på julkorten. Lite i sista sekunden, men så är det…

Elis kom och ville vara med och än en gång påtalade han att han ville skicka ett kort till sin Hannah. Att den här första kärleken kan vara så stor! Han pratar ofta om Hannah, berättar vad hon har sagt och att hon gärna får bestämma för att han tycker så mycket om att vara med henne. Elis brukar också kommentera hennes fina diadem och säga att hon är fin i dem :o). Min lille plutt vad söt han är!!

Elis fick ett kort i kuvert och han skrev mycket omsorgsfullt hennes namn och adress så. Egentligen ville han haft med alla hennes förnamn, men efter lite övertalning blev det bara Hannah och efternamnet :o).

Själv har jag idag varit sövd en liten runda på sjukhuset för att plocka ut min platta som jag fick in fotleden när jag bröt benet. Allt har gått jättebra men jag känner mig fortfarande lite yr och vimsig. Det bästa av allt är att jag redan märker av att den där konstanta gnagande och malande värken är borta :o). Det var nog ett bra beslut att plocka bort mina reservdelar. Såret ömmar och smärtar lite lagom bara så det här ska nog bli bra… Gött!!

– Posted from my iPhone

You may also like

1 comment

Kommentera