Delta i utlottningen om ett skal eller skin från CaseApp

För någon vecka sedan fick jag hem det här skalet till min iPhone från CaseApp.se. På skalet har jag valt att trycka mitt eget motiv med fjärilar och texten ”dum vivimus, vivamos” som är latin och betyder fritt översatt ”lev livet” eller ”ta till vara på livet”. 
Kvalitén på skalet är kanon och jag är supernöjd. 
Jag har även fått möjlighet till att lotta ut ett skal till iPhone eller ett skin som man kan fästa på sin telefon eller iPad. Motivet som jag lottar ut är samma som jag beställde till mig och som ni kan se på bilden. HÄR kan du se vilka modeller på skal och skin CaseApp erbjuder. 

Vill du delta i utlottningen?

– Klicka dig in på Facebook och gilla CaseApp. Eller så väljer du att följa CaseAppInstagram, @caseapp
– Kommentera detta inlägget och lämna din mailadress så att jag kan nå dig. 
– Om du vill får du gärna följa min vardag på Bloglovin eller Instagram, men det är inget tvång :o). Klicka HÄR för att komma till bloglovin och HÄR för att komma till Instagram .

Utlottningen pågår till och med onsdagen den 15 maj och i anslutning till avslutet presenterar jag vinnaren här på bloggen och mailar vinnaren. 
caseapp skin skal iphone ipad foto blekinge karlshamn fotograf utlottning

You may also like

34 comments

  1. Jag vill vara med! Gillar redan Caseapp på fb (Liie Larsson), och nu följer jag dig på bloglovin också 🙂 liie.blogg(at)hotmail.com

Kommentera