Delta i utlottningen om ett lunchset eller ett förvaringsset från LEGO!!

Som ni vet älskar vi Lego. Sedan om det är lego att bygga med, Lego på Playstation eller Legoland… Det spelar ingen roll! Vi älskar Lego i alla former!!
 
Än en gång har vi fått testa Legos fina grejer. Här är inlägget från förra gången. De är praktiska, barnvänliga och väldigt fina för ögat. I samband med att Legos film har biopremiär har de tagit fram ett nytt lunchset och nya fräscha färger på förvaringslådorna.
 
Denna gång har jag även fått möjlighet att lotta ut ett set till er läsare. Vinnaren får välja mellan lunchsetet som innehåller matlåda och dricksflaska eller fyra förvaringsboxar i form av legobitar.
 
För att delta i utlottningen lämnar ni en kommentar till detta inlägget senast söndagen den 9 mars.
Skriv vem som kommer att få användning för vinsten och glöm inte att lämna er mail så att jag kan nå vinnaren. Om ni vill får ni gärna länka tävlingen på er blogg/Instagram/Facebook, men det är inget måste.
 
Lycka till.
 
Utlottningen är avslutad och Sanne Erlandsson är den lyckliga vinnaren.
 
lego matlåda legofilm legolådor förvaring tävling utlottning frun lagoland room kopenhagen

You may also like

77 comments

 1. Jag vill jättegärna vara med och tävla. Trots att jag är över 30 år gammal tycker jag att lego fortfarande är lika kul och därmed kommer jag behålla vinsten själv om jag vinner. =)

  Anna Svensson
  anna@vagenattblijag.se

 2. Älskar dessa förvaringslådor i form av lego! Dessa skulle göra succe på förskolan jag arbetar på, vid utflykter kan vi ta med frukt, russin, fika! Eller varför inte använda dem att ha spännande pyssel i!
  Håller tummarna så hårt!
  Stor kram!
  /Gabriella Ekdahl
  mail: pepsan4@hotmail.com

 3. Hej!

  Jag och min son är gärna med och tävlar!

  Förvaringsboxarna skulle passa bra hemma hos oss,
  allra helst när byggkreativiteten på allvar har släppt loss!
  Ordning och reda samt koll på det mesta,
  snygg förvaring skapar ordnat kaos i Lego sorterna de flesta.
  Lätt att ta med och bygga var man vill,
  nu slipper kreativiteten sitta still!
  Tack!

  Mvh Magnus
  soder76@spray.se

 4. Familjen består av både stor och liten LEGO-nörd,
  på golvet ligger alltid dagens färgglada (och vassa) LEGO-skörd,
  så en förvaringsbox skulle göra tio fötters högsta önskan hörd!

  Hälsningar Anna Lindholm
  tindrasoliv@gmail.com

 5. Jag vill ge denna till min sexåring som började skolan i höstas och nu gör sina första utflykter med klassen till konserter, till skogen och till museer. Häromdagen missade han att vi lagt i bestick till honom i väskan så han åt med bra händerna. Med en Legobox kommer han garanterat hitta alla grejer!

  busigt snabela spray punkt se

 6. Jag lever den stora lyckan av legobitar i fötterna – själva sinnebilden för föräldraskapet som så länge verkade utom räckhåll. Men den lyckan är svårfångad just när en hoopar omkring chockskadad och nyvaken av plötslig ilsmärts från hålfoten – så den som skulle få mest glädje av en förvaringsboxvinst är faktiskt – jag.

 7. Min lilla Ebba-bus älskar att öppna och stänga lådor och lägga i och ur saker. Så vi håller tummarna för förvaringsboxarna som hade passat perfekt i hennes rum (fast jag vet att hon kommer bära med sig dom i hela huset så plötsligt hittar man antagligen en eller två i en kökslåda eller i spislådan:)

 8. Hej! Min son på snart 13 månader ska i dagarna börja på en I Ur och Skur-förskola där de en dag i veckan tar med sig matsäck att äta ute i naturen. Det slog mig nu när jag läste ditt inlägg att jag totalt glömt att köpa matlåda! Lunch-setet från Lego skulle passa honom perfekt! jennie.staffansdotter@hotmail.com

 9. Legobitar överallt,
  gör det svårt att som mamma ta det kallt
  Lego är kreativt och bra
  men vart ska alla dessa pyttebitar va?
  Jo i en låda eller två
  tänk att ordningen på kaoset få.

  mvh Carina SL

 10. Hej jag skulle vilja vinna den här vinsten till min son som är ett stort lego fans. plus att det skulle passa så bra till utflykterna och frilufsdagarna som dom har på skolan. myran83@gmail,com plus att jag tycker fast man är vuxen själv så växer man inte från det. kramar.

 11. Hej hej!

  Jag skulle hemskt gärna vilja ge lunch setet till min syster och hennes två söner. De har alltid varit helt besatta av Lego och inte minst nu Lego the Movie! Jag skulle bli världens bästa moster om jag kammade hem detta pris! Min syster är för övrigt ensamstående och har inte alltid råd med att ge barnen leksaker de önskar sig..

  Jag tipsar om tävlingen offentligt på Facebook som Susan Vikström. Mvh Susan Vikström (chickenboothy@hotmail.com)

 12. Håller tummar och tår och hoppas få vinna de fina förvaringslådorna! Skulle vara perfekt till sonens lego som just nu ligger överallt i hans rum! Som det är nu försvinner gärna legobitar, men med förvaringslådor skulle han kunna ha lite mer ordning och reda. Dessutom fyller han 6 år imorgon (5mars), så detta vore en fin present till en kille som drömmer om att få flytta till Danmark och jobba på Legoland när han blir stor 🙂

 13. jag vill vinna fyra förvaringsboxarna! skulle gett dom åt min lego tokige son.
  vi ska flytta i sommar å han är inte så sugen på de, men hans nya rum skulle bli lite roligare med finare förvaring!

 14. Min gudson Anton är allergisk mot allt möjligt och får alltid ha egen mat med sig överallt för att vara säker på att inte få en reaktion. Han hade blivit glad för detta set!

 15. Hej!

  Ett Lego lunch set skulle förvandla vilken utflykt som helst till fest,
  skulle uppskattas av min lille son allra mest!
  Till sommarlovet, förskolan eller en utflykt i trädgården vore den så bra,
  den perfekta överraskningen till en nybliven Lego- fantast att ha!

  Ha en fin dag!
  Mvh
  Kristiina
  krieppola@spray.se

 16. Min lillesyster klagar alltid på när jag ska göra hennes matsäck till utflykter, då hon tycker dom är så tråkiga och dom andra barnen har roligare, så det skulle vara otroligt roligt att se hennes min om hon fick fikat i legos lunchset en morgon!

  lundberg.hanna@hotmail.com

 17. Christina frisberg Jag är gärna med i utlottningen av finfina legoförvaringar, och skulle jag ha turen att ha dragit vinstlotten !! 🙂 så blir det lilla goa Elliot som fyller 6 år i sommar som skulle få den jag hoppas på lunchboxen, för det skulle han ha stor nytta av på alla utflykter i sommar, så mysigt vi ska ha!!! 🙂 🙂
  frisanpoxy@hotmail.se
  KRAMELIKRAM!! <3

 18. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna det snygga och praktiska förvaringsboxarna till dottern som har en massa små prylar och lego som ligger huller om buller. Hon skulle bli super glad då hon verkligen älskar lego precis som jag.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 19. Häromdan hämtade jag ett paket med en grön fin legobox till Emil som han skulle få i födelsedagspresent! Eftersom Emma var med o hämtade paketet så tyckte hon självklart hon skulle öppna det när hon kom, o nu släpper hon inte legolådan ur sikte för den har HON hämtat i paket! Så nu håller jag tummarna för att jag antingen vinner en ny till Emil eller en annan till Emma så hon kanske släpper Emils paket :))
  /Sanne

 20. Hej!
  Sonen önskar sig förvaringslådor;
  -för att jag har så många bitar nu mamma, så jag skulle behöva samla alla lika!
  Så då håller vi tummarna för lådorna, ja håller med sonen till 100 % 🙂
  Kram från Hilde
  hilde_jensen@hotmail.com

 21. Roligt tävling!

  Om jag har turen att vinna detta.
  Skulle vardagarna blivit lite lätta.
  Att trampa på lego har vi nog alla gjort.
  Och som alla vet så gör det så ont.
  Lillebrors lego på golvet det ligger.
  Har ej nån plats kvar, så nu hoppas jag på att vi vinner.
  Så att de bli lite ordning och reda.
  Med hjälp av förvarningslådor flera.

  millant167@hotmail.com

 22. Min goa grabb Max med det lilla extra, http://ettnyttliv.com/ har precis börja t intressera sig på riktigt för lego och skulle vara kul att ge honom detta då han fyller år den 20 mars och så kan vi fylla dem & sortera in lego och börja bygga framöver. Dessutom så snygga, så de skulle gärna kunna få husera i vårt vardagsrum mellan byggena 😉

 23. Hej!
  Vilken rolig tävling 🙂
  Skulle vilja vinna förvaringslådorna till min systerson♥
  Det skulle behövas till hans rum och vad coolt att dom är i formen av lego 🙂
  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin Svensk Björck
  gizmobus@hotmail.com

 24. Åh mina barn älskar Lego och min son samlar på små legogubbar, då hade dessa legolådor passat perfekt för alla små saker som följer med dessa gubbar. Även pappa i huset skulle bli glad om han slapp trampa på de vassa små minorna innan han far på jobbet varje morgon 😉

 25. Hej! Är med 🙂

  Vill gärna vinna den snygga förvaringen till sonens nya (lilla!) rum. Är trött på lego och andra småpryttlar som ligger ÖVERALLT.. Kanske hamnar åtminstone lite av det i boxarna om jag vinner 😉

  Kram Matilda (matilda-pettersson@hotmail.com)

 26. Jag är med och tävlar:)
  Hoppas jag kan vinna detta till min fina lillebror på 4 år som är helt galen i lego.
  Han äger mycket lego men inte så mycket förvaring varje gång vi kommer hem till dem stoppar lillan hans lego i munnen. så att få vinna denna snygga praktiska förvaring hade varit helt underbart.

  jojossan89@hotmail.com

 27. Det är inte mycket som inte går att samla på, enligt mina barn. Kapsyler, ekollon, roliga stenar, små papperslappar och så vidare…
  Det behövs några kul lådor till allt detta och med tanke på att de älskar Lego så vore de här perfekta!

 28. Jag är med 🙂 Det skulle vara super att vinna tex lunchboxen & garanterat få mest leenden i matsalen på jobbet 🙂 Där jag jobbar, på operation, så behövs det lite kul att få se & tänka på….
  Delar vidare till min fb. sida Carina Gerdin.
  Ha det gott / Carina G
  kattarsel@live.se

 29. Sonen hade älskat att få några förvaringsklossar! Han älskar lego och älskar lådor/boxar/askar av alla de slag. Eftersom han har så många småprylar älskar jag också förvaringsboxar. 😉

  Har delat på facebook.

 30. Nu är jag ett ego,
  när jag säger att jag vill vinna Lego!
  Förvaringslådorna skulle passa båda våra tjejer,
  att ha till alla sin pryttelgrejer.
  Smarta & snygga,
  önskar att de får flytta in på tjejernas hylla!
  Tävlar gör mamma Nina,
  min mail är Z_ina_@hotmail.com.

Kommentera