Delta i utlottningen om ett lunchset eller ett förvaringsset från LEGO!!

Som ni vet älskar vi Lego. Sedan om det är lego att bygga med, Lego på Playstation eller Legoland… Det spelar ingen roll! Vi älskar Lego i alla former!!
 
Än en gång har vi fått testa Legos fina grejer. Här är inlägget från förra gången. De är praktiska, barnvänliga och väldigt fina för ögat. I samband med att Legos film har biopremiär har de tagit fram ett nytt lunchset och nya fräscha färger på förvaringslådorna.
 
Denna gång har jag även fått möjlighet att lotta ut ett set till er läsare. Vinnaren får välja mellan lunchsetet som innehåller matlåda och dricksflaska eller fyra förvaringsboxar i form av legobitar.
 
För att delta i utlottningen lämnar ni en kommentar till detta inlägget senast söndagen den 9 mars.
Skriv vem som kommer att få användning för vinsten och glöm inte att lämna er mail så att jag kan nå vinnaren. Om ni vill får ni gärna länka tävlingen på er blogg/Instagram/Facebook, men det är inget måste.
 
Lycka till.
 
Utlottningen är avslutad och Sanne Erlandsson är den lyckliga vinnaren.
 
lego matlåda legofilm legolådor förvaring tävling utlottning frun lagoland room kopenhagen

You may also like

77 kommentarer

 1. Jag vill jättegärna vara med och tävla. Trots att jag är över 30 år gammal tycker jag att lego fortfarande är lika kul och därmed kommer jag behålla vinsten själv om jag vinner. =)

  Anna Svensson
  anna@vagenattblijag.se

 2. Älskar dessa förvaringslådor i form av lego! Dessa skulle göra succe på förskolan jag arbetar på, vid utflykter kan vi ta med frukt, russin, fika! Eller varför inte använda dem att ha spännande pyssel i!
  Håller tummarna så hårt!
  Stor kram!
  /Gabriella Ekdahl
  mail: pepsan4@hotmail.com

 3. Hej!

  Jag och min son är gärna med och tävlar!

  Förvaringsboxarna skulle passa bra hemma hos oss,
  allra helst när byggkreativiteten på allvar har släppt loss!
  Ordning och reda samt koll på det mesta,
  snygg förvaring skapar ordnat kaos i Lego sorterna de flesta.
  Lätt att ta med och bygga var man vill,
  nu slipper kreativiteten sitta still!
  Tack!

  Mvh Magnus
  soder76@spray.se

 4. Familjen består av både stor och liten LEGO-nörd,
  på golvet ligger alltid dagens färgglada (och vassa) LEGO-skörd,
  så en förvaringsbox skulle göra tio fötters högsta önskan hörd!

  Hälsningar Anna Lindholm
  tindrasoliv@gmail.com

 5. Jag vill ge denna till min sexåring som började skolan i höstas och nu gör sina första utflykter med klassen till konserter, till skogen och till museer. Häromdagen missade han att vi lagt i bestick till honom i väskan så han åt med bra händerna. Med en Legobox kommer han garanterat hitta alla grejer!

  busigt snabela spray punkt se

 6. Jag lever den stora lyckan av legobitar i fötterna – själva sinnebilden för föräldraskapet som så länge verkade utom räckhåll. Men den lyckan är svårfångad just när en hoopar omkring chockskadad och nyvaken av plötslig ilsmärts från hålfoten – så den som skulle få mest glädje av en förvaringsboxvinst är faktiskt – jag.

 7. Min lilla Ebba-bus älskar att öppna och stänga lådor och lägga i och ur saker. Så vi håller tummarna för förvaringsboxarna som hade passat perfekt i hennes rum (fast jag vet att hon kommer bära med sig dom i hela huset så plötsligt hittar man antagligen en eller två i en kökslåda eller i spislådan:)

 8. Hej! Min son på snart 13 månader ska i dagarna börja på en I Ur och Skur-förskola där de en dag i veckan tar med sig matsäck att äta ute i naturen. Det slog mig nu när jag läste ditt inlägg att jag totalt glömt att köpa matlåda! Lunch-setet från Lego skulle passa honom perfekt! jennie.staffansdotter@hotmail.com

 9. Legobitar överallt,
  gör det svårt att som mamma ta det kallt
  Lego är kreativt och bra
  men vart ska alla dessa pyttebitar va?
  Jo i en låda eller två
  tänk att ordningen på kaoset få.

  mvh Carina SL

 10. Hej jag skulle vilja vinna den här vinsten till min son som är ett stort lego fans. plus att det skulle passa så bra till utflykterna och frilufsdagarna som dom har på skolan. myran83@gmail,com plus att jag tycker fast man är vuxen själv så växer man inte från det. kramar.

 11. Hej hej!

  Jag skulle hemskt gärna vilja ge lunch setet till min syster och hennes två söner. De har alltid varit helt besatta av Lego och inte minst nu Lego the Movie! Jag skulle bli världens bästa moster om jag kammade hem detta pris! Min syster är för övrigt ensamstående och har inte alltid råd med att ge barnen leksaker de önskar sig..

  Jag tipsar om tävlingen offentligt på Facebook som Susan Vikström. Mvh Susan Vikström (chickenboothy@hotmail.com)

 12. Håller tummar och tår och hoppas få vinna de fina förvaringslådorna! Skulle vara perfekt till sonens lego som just nu ligger överallt i hans rum! Som det är nu försvinner gärna legobitar, men med förvaringslådor skulle han kunna ha lite mer ordning och reda. Dessutom fyller han 6 år imorgon (5mars), så detta vore en fin present till en kille som drömmer om att få flytta till Danmark och jobba på Legoland när han blir stor 🙂

Kommentera