Delta i utlottnigen om Muminmugg, Muminpussel och Muminbok

I förra veckan fick jag hem ett underbart paket från Raben & Sjöberg!
Mina barn älskar ju att pussla som ni vet och det här pusslet har 200 bitar. Lagom för båda mina äldsta barn alltså, de kommer att älska det! Böckerna kommer säkert att läsas flitigt! Och muggarna, hm, ja, jag tror att pojkarna kommer att få dem i julklapp och så får jag nog köpa en annan fin mugg till Matilda. Eftersom det snart är juletider tror jag att jag ska spara alla grejerna till jul… Det är ju inte ens en månad kvar…
Jag blev också erbjuden att lotta ut ett paket till en lycklig vinnare. 
I paketet kommer det att finnas: 
– 1 Muminpussel
– 1 Muminbok och 
– 1 Mumin mugg 
För att delta i utlottningen som pågår till och med måndagen den 10 december lämnar du en kommentar under detta inlägget. Skriv din mailadress också så att jag kan få kontakt med dig om du vinner. 
Vill du länka i din blogg eller på Facebook blir jag glad men det är inget tvång. 
muminmugg tove jansson mugg mumin muminpussel muminbok

You may also like

140 kommentarer

  1. Mumintrollet är ju en modern klassiker älskad av alla nu levande. Den kommer nog att leva ett antal generationer till och lite muminprylar passar i varje hem och hus till både stora och små tycker jag, så denna vinsten vill jag gärna ha.
    entjej@gmail.com

  2. Hej Linda!
    I min jakt på tårtor till Antons födelsedag nästa vecka den 13 december tipsade Nilla om att jag skulle titta in här på dina länkar och se – du hade en tävling också! Måste ju vara med och hålla tummarna för en liten bonusfödelsedagspresent till Anton!
    Kramiz från Tesse

Kommentera