Delta i utlottnigen om Muminmugg, Muminpussel och Muminbok

I förra veckan fick jag hem ett underbart paket från Raben & Sjöberg!
Mina barn älskar ju att pussla som ni vet och det här pusslet har 200 bitar. Lagom för båda mina äldsta barn alltså, de kommer att älska det! Böckerna kommer säkert att läsas flitigt! Och muggarna, hm, ja, jag tror att pojkarna kommer att få dem i julklapp och så får jag nog köpa en annan fin mugg till Matilda. Eftersom det snart är juletider tror jag att jag ska spara alla grejerna till jul… Det är ju inte ens en månad kvar…
Jag blev också erbjuden att lotta ut ett paket till en lycklig vinnare. 
I paketet kommer det att finnas: 
– 1 Muminpussel
– 1 Muminbok och 
– 1 Mumin mugg 
För att delta i utlottningen som pågår till och med måndagen den 10 december lämnar du en kommentar under detta inlägget. Skriv din mailadress också så att jag kan få kontakt med dig om du vinner. 
Vill du länka i din blogg eller på Facebook blir jag glad men det är inget tvång. 
muminmugg tove jansson mugg mumin muminpussel muminbok

You may also like

140 comments

 1. Mumintrollet är ju en modern klassiker älskad av alla nu levande. Den kommer nog att leva ett antal generationer till och lite muminprylar passar i varje hem och hus till både stora och små tycker jag, så denna vinsten vill jag gärna ha.
  entjej@gmail.com

 2. Hej Linda!
  I min jakt på tårtor till Antons födelsedag nästa vecka den 13 december tipsade Nilla om att jag skulle titta in här på dina länkar och se – du hade en tävling också! Måste ju vara med och hålla tummarna för en liten bonusfödelsedagspresent till Anton!
  Kramiz från Tesse

 3. Jag kommer från landet där Mumin bor
  jag hoppas och tror
  att han hos mig skulle trivas
  om pusslet skulle vi givetvis kivas
  men sen skulle någon vara så klok
  så att vi satte oss och läste en muminbok.
  Ur muggen skulle vi dricka
  tills vi alla led av hicka.
  Kram
  e-albin@hotmail.com

 4. Vilket helt underbart pkt att vinna! Självklart att Pockethexan vill vara med i utlottningen o jag skriver om din tävling på min blogg!

  Kramis från Pockethexa som välkomnar alla som vill prata Mumin-minnen el. andra författares allster el. bara vara social + att alla får mängder av lästips men är även välkommen att lämna egna!

 5. Jag vill jättegärna vara med och tävla!!
  Min vän har älskat Mumin i all evighet, hon fyller 20år till våren och är lika såld på Mumintrollen ännu. Detta hade varit en perfekt julklapp, personlig och garanterat väldigt uppskattad! 🙂
  MVH
  Alexandra

  Alexandra.Viberg@hotmail.com

 6. Klart jag vill ha en chans att vinna dessa! Min grabb älskar mumin så det skulle vara så mysigt med ett muminpaket till honom (Dessutom skulle det reta min sambo som alltid ogillat mumin…han är född i Finland och uppväxt med att han "ska" gilla trollen hihihi)

  Hälsingar
  miss_spock@hotmail.se

 7. Jag älskar Mumin, mina barn också.
  Har länge tänkt köpa muminmuggar, men är för "snål".
  Detta paket skulle bli välanvänt hemma hos oss om vi vann.

  (j.vinsa@bredband.net)

 8. Mumin och hans vänner växte jag upp med. Det kommer systers barn tillika gudbarn också att göra. Där ska vi sitta. Varsin kopp choklad och en massa skoj i bocken och pusslet! Så därför vill jag såklart vinna. Så kan jag fnula lite för mig själv med en kopp kaffe så länge – i min egen muminkopp!

 9. Jag är självklart med!
  Vet precis vem som skall få paketet om jag vinner:)
  Min kompis, hennes man och lilla dotter bor i USA och de tycker det är jättekul att få saker "hemifrån." Roligt för dom om dottern kunde få så fina produkter från Mumin som ligger varmt om hjärtat hos oss vuxna:)
  Hoppas på tur!

  Kram från
  hilde_jensen@hotmail.com

 10. Min 2-åriga dotter tittar på Mumin på barnkanalen varje dag, och har nu även börjat lära sig melodin till programmet. Är klart att jag vill ge henne sina allra första muminsaker. Då kan vi läsa boken på kvällen och leka med pusslet på dagen, medan jag dricker kaffe ur muggen.

  nanis_@hotmail.se

 11. Jag är väldigt gärna med och tävlar, och det vore så roligt att vinna då min pappa kommer ifrån Finland och jag är uppvuxen med att han pratar språket. Själv har jag alltid viljat lära mig det, men aldrig tagit mig tummen ur till det, men något jag ändå lärt mig älska är just mumintrollen precis som min dotter numera gör. Det vore med andra ord så roligt att överraska henne med detta i julklapp, då vi faktiskt länge har pratat om en resa till Muminland nästa sommar.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

Kommentera