December månad kommer att bli tuff!!

Redan arbetsskadad och än har julklappsutdelningen inte påbörjats. Elis försökte lindra tomtens smärta, men papperslimmet var inte botemedel nog… Trots att det är rosa och heter ”magic”!!
Hur ska detta sluta??

You may also like

3 comments

  1. Elin – Klart jag kan knåpa ihop en till dig :o). Har ändå plan på att göra en till Elis rum. Men du, kan du inte maila mig och länka till något som du sett och som du gillar så kan vi kanske göra något liknande… Det finns så mycket och det är svårt att göra något till dig utan att veta ungefär vilken stil du vill ha.

    Likväl färgerna. Vill du ha alla bokstäver i olika färger/samma färg. Både versal o gemen eller bara versal? (Ex. Aa eller bara A)

    linda.nejbo@gmail.com

  2. Men åh, du gör Abc-posters alltså? Du såg ju själv på min bild hur färgerna ser ut på Harrys rum ungefär. Jag skulle vilja ha lite grönt, gult och BRUNT tror jag minsann, kan du fixa det och vad kostar det typ i så fall..? =)
    Nu blev jag spralligt glad! Hihi!

Kommentera