Datorn har tagit semster…

Ja, så känns det i alla fall.

Sedan Iphonen kom in i mitt liv har datorn använts betydligt mindre. Det är så smidigt att ha ”koll” på telefonen så datorn har i många lägen blivit utkonkurrerad. Men ett par gånger i veckan brukar jag dra igång den och göra det där som jag inte kan göra på telefonen eller inte orkar :o). Att jag bloggar mindre och med färre och sämre bilder har tyvärr också blivit en effekt av detta… Men ni vet hur det är. Tiden är värdefull.

Sista veckorna har jag även mått ganska dåligt, hemsk huvudvärk, ledvärk och så stel så jag knappt orkat gå i trappan här hemma. Förra helgen svullnade benen upp och blossade illröda, ledvärken gick i taket alldeles och det funkade varken att sova eller röra sig bra. Dessutom domnade högra armen av från armbågen och nedåt… Plötsligt kändes det som att jag inte kunde bortförklara symptomen längre utan faktiskt borde söka vård…. Ett drop-in-besök på samariten slutade på akuten för ryggmärgsprov. En oerfaren underläkare stack och stack och misslyckades och så kom en läkare och satte nålen på 10 sekunder. Verkligen ingen trevlig upplevelse! Men det gav resultat… Borrelia och Folsyrabrist. Så i fredags påbörjade jag en antibiotikabehandling som tyvärr inte verkat så bra hittills (ledvärk lite bättre, men fortfarande hemsk huvudvärk till och från och avdomnad arm), men jag hoppas!! Hemska, äckliga små fästingar! Att de kan orsaka så att man mår så här dåligt!!

Men:
Om någon nu orkar läsa så här långt tänkte jag idag bjuda på mina favorit-appar till telefonen. Är det någon livsviktig jag missat hoppas jag att ni tipsar mig ;o)…

 • Facebook
 • Whatsapp (Gratis sms)
 • Tradera
 • Blocket
 • Hemnet
 • Swedbank
 • SMHI 
 • Tv.nu
 • Sleep (väckarklocka)
 • Week cal (superbra almanacka)
 • Rix FM
 • SR Play (Sveriges radio)
 • Hitta.se
 • Aftonbladet
 • BLT (lokaltidning)
 • Bloglovin (för att följa favvo-bloggar)
 • Blogpress (för att enkelt kunna blogga)
 • YouTube
 • Soduko
 • Forexbank
 • Wikipanion (uppslagsverk som wikipedia)Grillfest (Grillrecept från Ica)Vardagsmaten
 • Arla Köket
 • Vin (Mat och Vins guide där man kan lägga upp sina favoriter)
 • Mac Donald (hitta närmsta restaurant… ja, det bar emot att kalla dem restaurant…)
 • VAB-hjälpen (Perfekt att slippa logga in på slöa FK-sidan)
 • Läkemedel (Kolla vad läkemedlen innehåller samt se bipacksedeln)
 • P Tracker lite (håller koll på när man hade mens senast)
 • Apotekets Pollenkollen 
 • Anatomy (Visar kroppens organ, skelett och liknande som mina barn är galet intresserade av)
 • ShapeUp (Bantningshjälp som verkar superbra, men tyvärr har jag ingen karaktär just nu… Så kanske till hösten???

You may also like

1 comment

Kommentera