Dagen löste sig…

 1. Bil som bara hann köra från verkstaden för att få punktering.
 2. Jag med tandvärk.
 3. Make med hög feber.
 4. Ture med hög feber.
 5. Matilda som skulle till skolan.
 6. Och så en granne som jobbade.

Vissa dagar är ett pussel! Kan jag smita från jobbet för att gå till tandläkaren? Får jag någon akuttid? Klarar maken barnen när han är så sjuk eller måste jag åka hem? Hur går det med Ture och febern, äter han? Hur ska Matilda komma till skolan? Orkar Lars fixa mat till barnen? Antar att ni alla med barn känner igen er… När man tar dag för dag och andas ut när man löser dagen.

Dagen är förbi och…
 • Lars lyckades byta till sommardäck igår söndag.
 • Jag fick en akuttid hos tandläkaren, kunde smita en halvtimma tidigare och fick tanden utdragen.
 • Maken har haft hög feber hela dagen, men klarade ändå av att ta hand om våra tre skruttar hela dagen.
 • Matilda fick hoppa över skolan idag eftersom vi inte har fritids så att jag kunde lämna henne 06.15 eller grannen var hemma.
Puh! Tisdag nästa :o).

You may also like

3 comments

 1. Ja, hur ska det gå när båda arbetar??? Det undrar jag med :o)!

  Foten är ok. Funkar bra att jobba och promenera ca 30 min. Men jag har ont och den är svullen så det blir nog op till hösten igen för att plocka bort plattan.

  Jag trivs kanon!! Tycker det är så skönt i förksolan eftersom man arbetar i arbetslag. Vi har ju ändå ganska stora barn 5-6 år som man kan göra mycket med. Saknar inte alls ansvaret som lärare, all planering och IUP-skrivning… Nästa vecka ska vi skola in 3 nya barn så sedan har vi 29 stycken :o).

  Hoppas du kan hitta något som känns bra och rätt Lina!! Inte roligt att känna så när man har en högskoleutbildning :o(.

 2. Usch ja, detta livspussel! Känns som man bara springer om varandra och bys av i dörren vissa dagar! Hur ska det då gå när båda jobbar?!?
  Hoppas sjuklingarna tillfrisknar snart!
  Är du bra i din fot nu?
  Som svar på din fråga om vad jag vill jobba med… Ja allra helst skulle jag faktiskt vilja omskola mig till barnmorska, men de orkar jag inte! Annars hade pedagog på lekterapin varit kul, de har jag rätt utbildning till. Men de finns aldrig lediga jobba där 🙁 Annars vet jag inte… Ett lärarjobb hade inte varit fel men förskollärare känns helt fel just nu tyvär!
  Trivs du trots småbarn hemma och all stress och kra som jobbet innebär?

Kommentera