Cosmopharmas sunlotion

Jag arbetar ju på förskola och har äran att få tillbringa min vardag med 28 härliga sexåringar. Men det innebär också mycket utomhusvistelse. Härligt och verkligen lyxigt!
Men… under graviditeterna och även nu efter har solen inte enbart varit av godo. Innan barnen blev jag brun, fint brun. Inte smörjde jag mig med solkräm heller… Nu får jag stora pigmentfläckar i ansiktet och så bränner jag mig. Inte särskilt roligt så därför kör jag dagligen solkräm i ansiktet under sommarhalvåret. Men det är inte särskilt kul att stå på jobbet och känna sig så där flåtig och fettig i ansiktet som man gör av vissa solkrämer. Därför har det blivit en del trixande och testande de sista åren.
I år köpte jag Aco från Apoteket och så beställde jag en flaska från Cosmopharma som även är Anti-aging (som att jag skulle behöva det va??) Cosmopharmas var ganska dyr vill jag minnas, runt 200-250 kr, och Acos kostade under hundralappen. Men med tanke på flaskans storlek skulle det inte förvåna mig om den är billigare än Apotekets i slutändan. Och strunt samma annars!! För vilken solkräm!! HELT UNDERBAR!! Känns inte fettig utan återfuktar på ett fräscht sätt och så luktar den gott! För mig och min hud var detta ”the sunlotion”! Amen!
Ps. Cliniderms har jag även hunnit testa i år och den är verkligen superbra den också…. Luktar underbart! Men att slippa kladda i en burk är skönt tycker jag :o).
Vad använder ni andra förresten? Kanske något tips till mig? 

You may also like

4 comments

 1. Tack för tipset Elin!

  Nivea gillar jag också på barnen :o), men inte i mitt ansikte. Cosmopharmas köpte jag på homeparty via konsulent. Men jag tror att man kan beställa direkt av en säljare utan att gå på party om man vill.

  Aco känns ju också som ett säkert kort :o). Kör deras stift till mina ärr och läpparna. Det är superbra!!

 2. Hej!

  Jag kanske ska testa den också, blir ofta solbränd och rätt så röd innan jag blir brun, hehe:D Till mitt barn på lite mer än drygt 6 månader använder ACO Kids 30 plus. Jag hoppas den är bra, har ännu inte provat!

  Kram Sandra

 3. Den absoluta bästa (men som också kan typ vara dyrast, tror den går på 400 spänn flaskan…) enligt mig är den röda sprayflaskan från Decléor! Perfekt till barnen också. Luktar gott, dryg som tusan… ja helt klart värt pengarna. =)

 4. Ska ärligt erkänna att jag använder otroligt lite solskydd. Däremot till barnen köper jag de blåa flaskorna, vad heter de… Nivea eller är det nåt annat? De vanliga i butik i alla fall.
  Men de är ju definitivt inget för ansiktet, men blir, som du säger jättekladdig och fet.

  Detta kanske ska testas. Vart köpte du den? På nätet…?

Kommentera