Citat ut Twilights

Som jag tidigare skrivit om började jag läsa Twilight efter Femtio nyanser-serien. Ganska snart kändes Femtioböckerna som kopior och en spin off på Twilight som var mycket mer välskriven och välarbetad. Framför allt fängslades jag av kärleken i Twilight! Tänk att vara så kär så man nästan slutar att andas och svimmar när man titta på personen som man är kär i ;o). 
Det finns många fina och tänkvärda rader skrivna i böckerna. Här kommer mina favoriter. Så antar jag att jag får försöka leta upp mina favoriter sagna av Mr Grey och Ms Steel nu också ;o). Jag tyckte ju faktiskt väldigt mycket om de böckerna också. 
twilight citat edward cullen tavlor poster tryck breaking dawn bella swan new moon eclipse

twilight citat edward cullen tavlor poster tryck breaking dawn bella swan new moon eclipse

You may also like

1 comment

Kommentera