Checkers, Old Town, Kissimmee- Världens godaste glass!!

old town missimmee

 

Checkers, old town, kissimmee, Orlando, Poolhuset i Pompano Beach ; usa semester med barn florida miami, orlando key west hyra hus home away pool, key largo, interstate 95, us1 oversea highway, usa och religion, jesus, sawgrass mill amerikans shopping i usa marshalls, mat, kakor, äta, dolphin research center, grassy key, marathon, the keys, flipper, clearwater dolpins, bada med delfiner, klappa delfiner, hälsa på delfiner, checkers, orlando, old town
Checkers, Old town, Kissimmee, Orlando, Florida

 

Checkers glass i Old Town, Kissimmee… Mmmm!

När vi var i Old town i Kissimmee passade vi på att smäcka lite glass och smooties på Checkers. Oh, my god alltså!! Himmelskt gott! Har ärligt talat aldrig ätit en liknande glass eller smoothie. Det var syrup, sylt och där. Och så den där himmelskt gräddiga glassen.
Jag sörplade i mig en smootie med färska jordgubbar i och barnen åt någon glasshistoria med crackers (kex) i och någon ost som påminde om Philadelphia. Helt galet gott. Bara tanken på att blanda de här ingredienserna har nog aldrig slagit mig förut. Men jag tror nog att jag ska testa det när jag kommer hem.
Checkers i Kissimmee hade även en ”drive in” a lá 50-tal. Så flott när de kromade amerikanska bilarna drog igenom där blänkande, mullrande, pastellfärgade och så musiken som strömmade ut. Stora och maffiga där de gled igenom. Även här tänker jag mig att vi skulle varit på en fredag eftermiddag istället för en vardag. Kan tänka mig att myllret av femtiotalsklädda människor och amerikanska bilar hade varit ännu större då.
Med de här glassarna i minnet tog vi någon dag senare en tur till Checkers för att äta hamburgetallrik. Men alltså pommesen var så feta och friterade på ett äckligt hårt sätt så de gick absolut inte att äta. Och hamburgarna var verkligen blaj, det var bara gegga och köttet smakade ingeting. Vilken besvikelse alltså! Efter den gudomliga glassen och smoothiesarna vi åt hade vi väldigt höga förväntningar på hamburgetallrikarna. Trodde att de skulle vara lika goda då de såg riktigt goda ut. Denna gång slutade det i stället med att vi kastade mycket mat och gick vidare till Burger King får att äta oss mätta :o).
Men glassarna alltså!! De kan jag ännu känna smaken av..
Vill ni se mer från vår dag i Old Town och Kissimmee ska ni klicka HÄR.

 

You may also like

Kommentera