Utflykt till Chania under vår Kretavistelse

Chania kreta

Utflykterna till Chania under vår semester på Kreta

Ett par dager passade vi på att åka in till Chania. Vi gick bara ett par gator norrut från hotellet och så hade vi en busshållsplats där. Perfekt. Lite knixigt var det med vagnen trots att vi bara hade en sulky med. Bussarna var väldigt fulla. Men resorna till Chania var korta och så snart vi kommit av kunde vi strosa bland butikerna i staden. det var härligt att bara gå runt och titt. Vi handlade lite småprylar, men inget större. Så stannade vi självklart till och åt lite. Härliga lata dagar.

En annan dag passade vi på att ta strandavenyn. Där fanns inte de där bohemiska restaurangerna med den lokala musiken och mer vällagade husmanskosten. På innegatan nere vid vattnet var det modernare restauranger, men innemusik och det kändes väldigt turistaktigt. Vi promenerade lite. Kikade på ett lokalt krukmakeri.. Så gick vi ut på piren där vi hittade små krabbor klättrande på stenarna.

Det var varmt och solen gassade, men barnen var väldigt nöjda. Efter att vi gjort stånden tog vi bussen hem igen för att slänga oss i polen.

Chania kreta chania kreta chania kreta chania kretaVill du läsa mer om vår semester på Kreta ska du klicka HÄR.

You may also like

Kommentera