Warning: preg_replace(): Compilation failed: missing ) at offset 122 in /home/bfsdzvwm/public_html/wp-content/plugins/jetpack/class.photon.php on line 331

Warning: preg_replace(): Compilation failed: missing ) at offset 122 in /home/bfsdzvwm/public_html/wp-content/plugins/jetpack/class.photon.php on line 331

Blogga eller ej…


Warning: preg_replace(): Compilation failed: missing ) at offset 122 in /home/bfsdzvwm/public_html/wp-content/plugins/jetpack/class.photon.php on line 331
Ja, nu har jag funderat lite. Startade mest upp den här bloggen för att kolla hur det fungerar på Blogspot för att kunna hjälpa en kompis i sitt bloggande. Men jag tror att jag även själv ska ge det här en chans.

Började blogga när Matilda föddes 2004 för att kunna hålla vänner uppdaterade medan vi under lång tid bodde på sjukhuset. Sedan rullade det på. Fast då fanns det inga trevliga bloggredskap som idag utan då var det bara att bygga upp en egen hemsida med blogg på, dessutom kallades det ”dagbok” då :o). Under 2008 kände jag dels att jag inte längre hann med att blogga så som jag ville, men även att jag skrev för privat. Efter att jag gift bort mitt -sson namn kände jag mig dessutom inte lika osynlig.

Men nu har jag tagit ett beslut (tror jag…)!! Jag ska blogga! När jag har tid och lust. Och innehållet ska vara vår familj och händelser i vårt liv. Lite i dokumenterande stil för att kunna backa och se tillbaka. Förhoppningsvis ska jag även starta upp EFIT igen då jag gläds mycket åt de dagar jag dokumenterade under Matildas småbarnsår.
Bjuder även på ett axplock av hur hemsidan sett ut under åren. :o)
Vi ses!

You may also like

Kommentera