Blåbärspaj med creme fraiche i

I förra veckan plockade jag och barnen en hel del blåbär på Skavkulla. Av några av dem har vi bakat blåbärspaj – något av det godaste jag vet! 
Vi bakade på det klassiska ananaspajreceptet och bytte bara ut ananasen mot blåbär. Jag gillar den här pajen för den är frisk och god, inte för söt och kvalmig. I receptet skrev jag bara 1 dl blåbär eftersom det motsvarar mängden ananas, men i pajen nedan hade jag ca 3 dl bär. Jag gillar när det är mycket bär. 
Blåbärspaj med creme fraiche i

You may also like

3 comments

  1. I do not know if it's just me or if perhaps everyone else experiencing issues with your site. It appears as if some of the written text within your posts are running off the screen. Can someone else please comment and let me know if this is happening to them too? This may be a problem with my internet browser because I've had this happen previously.
    Many thanks

    Feel free to visit my blog post; iphone 5 design

Kommentera