MOTIV FÖR HEMMET

sverigetavla med valfri text och hjärta på stad eller ort

Bröllopspresent, födelsedagspresent eller en kärlekstavla till ditt egna hem?

Söker du efter den perfekta presenten? Eller önskar du kanske att du hade ett personligt tryck på dina egna väggar hemma? Jag hjälper dig gärna genom att göra layouten du önskar och sedan trycka motivet innan jag skickar det till dig.

Layouterna trycks på kraftigt fotopapper av bra kvalitet och levereras utan ram. Som standard använder jag matt fotopapper då jag tycker att detta passar bäst vid inramning eftersom trycker inte ger reflektioner innanför glaset. Om du ändå önskar att jag trycker på blankt papper vill jag att du skriver detta i beställningen.

Här på bloggen kan bilderna se suddiga ut. Det beror dels på låg upplösning och dels på att internet försämrar kvalitén när jag laddar upp bilderna här. När jag trycker layouterna blir de skarpa och fina.
Du beställer genom att maila mig: frun.tavlor@gmail.com

Beställningsinformation

Storlek A4 (21*30 cm)
A4- format (210*297mm) kostar 195 kr.
Erbjudande just nu! Köp 3 motiv i A4- format för 475 kr.

Storlek A3 (300 *420 mm)
A3- format kostar 250 kr.
Erbjudande just nu! Köp 3 motiv i A3- format för 595 kr.

Frakt inom Sverige ingår i alla priser.
Till utlandet tillkommer det 50 kr /beställning.
Beräkna 14 dagars leveranstid efter din betalning, men det brukar gå snabbare. Om du är i tidsnöd kan du alltid maila och checka läget med mig.

 

Färger och typsnitt
Färger, texter, typsnitt och symboler går alltid att byta ut i motiven. Kika på färgpaletten och välj de färger du tycker om. Vill du hellre utgå från ett speciellt tryck och färgerna som är däri går det också jättebra. Bara beskriv hur du vill ha det.

Ram till trycket
Ramar till trycken kan du hitta i många butiker och möbelvaruhus. Bland annat Ikea säljer jättefina ramar med passepartouter i som ger en fin vit inramning till motivet så att det poppar ut lite mer i ramen. Önskar du råd hjälper jag dig gärna.

 

Här kan du kika på exempelbilder. Önskar du en Sverigetavla, Family of .. eller Familjeregler?

family of 4, family of 5, family of 3

familjeregler, låt mamma bajsa i fred

Sverigetavla

sverigetavla tavla med sverige på och hjärta på orten

  familjetavla med gubbar och barn på. välkommen till, här bor


quote, citat och ordspråk. skriv dina egna favoritord
& tecken och tecken med namn på. här bor. välkommen till, bröllopsdatum på& tecken och tecken med namn på. här bor. välkommen till, bröllopsdatum påtavla med fjäril / fjärilar på och valfritt ordspråk tavla med fjäril / fjärilar på och valfritt ordspråk, citat, quote på. life begins after coffee coffe kaffe

 

 

 

 

citattavla, favoritcitat, vår låttext

tavla med fjäril / fjärilar på och valfritt ordspråk, citat, quote på