KÄRLEKSMOTIV

Du väljer vilket citat, i vilket typsnitt och vilken färg.

Bröllopspresenter och kärleksmotiv

Söker du bröllopspresent? Födelsedagspresent? Eller en kärlekstavla till ditt egna hem?

Här hittar du bröllopspresenter och kärleksmotiv. Söker du efter den perfekta presenten så finns det många layouter att välja på. Eller önskar du kanske att du hade ett personligt tryck på dina egna väggar hemma? Jag hjälper dig gärna genom att göra layouten du önskar och sedan trycka motivet innan jag skickar det till dig.

 

Layouterna trycks på kraftigt fotopapper av bästa kvalitet och levereras utan ram. Som standard använder jag matt fotopapper då jag tycker att detta passar bäst vid inramning eftersom trycker inte ger reflektioner innanför glaset. Om du ändå önskar att jag trycker på blankt papper vill jag att du skriver detta i beställningen.

 

Här på bloggen kan bilderna se suddiga ut. Det beror dels på låg upplösning och dels på att internet försämrar kvalitén när jag laddar upp bilderna här. När jag trycker layouterna blir de skarpa och fina.
Du beställer genom att maila mig: frun.tavlor@gmail.com

 

Beställningsinformation

Storlek A4 (21*30 cm)
A4- format (210*297mm) kostar 195 kr.
Erbjudande just nu! Köp 3 motiv i A4- format för 475 kr.

Storlek A3 (300 *420 mm) 
A3- format kostar 250 kr.
Erbjudande just nu! Köp 3 motiv i A3- format för 595 kr.

Just nu! Fraktfritt inom Sverige!
Till utlandet tillkommer det 50 kr /beställning.
Beräkna 14 dagars leveranstid efter din betalning, men det brukar gå snabbare. Om du är i tidsnöd kan du alltid maila och checka läget med mig.

 

Färger och typsnitt
Färger, texter, typsnitt och symboler går alltid att byta ut i motiven. Kika på färgpaletten och välj de färger du tycker om. Vill du hellre utgå från ett speciellt tryck och färgerna som är däri går det också jättebra. Bara beskriv hur du vill ha det.

Ram
Ramar till trycken kan du hitta i många butiker och möbelvaruhus. Bland annat Ikea säljer jättefina ramar med passepartouter i som ger en fin vit inramning till motivet så att det poppar ut lite mer i ramen. Önskar du råd hjälper jag dig gärna.

 

färgpalett

Exempel bröllopspresenter och kärleksmotiv

 

Bröllopspresent, kärlekstavla eller & tavla tecken med namn på eller i.Personlig Bröllopspresent med datum och namn på. A4 eller A3 format
Bröllopspresenter och kärleksmotiv; Du & Jag

 

 

Bröllopspresent, kärlekstavla eller & tavla med dina favoritord på ord, citat eller ordspråk att rama in och hänga på väggen
Bröllopspresenter och kärleksmotiv; Favoritord (Do all things with love, Just do it, But first coffee)

 

 

Bröllopspresenter och kärleksmotivfotsteg, footprint,Tavla med familjen med fötter på och årtal då barnen och föräldrarna är födda
Bröllopspresenter och kärleksmotiv; Fotsteg, Familjetavla

 

 

Bröllopspresenter och kärleksmotiv förlovningspresent eller bröllopspresentavla till ett par förlovning eller vigsel / bröllop
Bröllopspresenter och kärleksmotiv; It takes two

 

 

Bröllopspresent, kärlekstavla eller & tavla födelsedagspresent tavlor med & tecken eller hjärta på. Texten kan sitta i och-tecknet eller utanför.
Bröllopspresenter och kärleksmotiv; Ringmärkt