BARNMOTIV

doptavla doppresent namntavla barnrum

Barnmotiv

Här hittar du motiv för barnrum och tryck för dop och födelsedagar

Söker du efter den perfekta presenten? Eller önskar du kanske att du hade ett personligt tryck på dina egna väggar hemma? Jag hjälper dig gärna genom att göra layouten du önskar och sedan trycka motivet innan jag skickar det till dig.

 

Layouterna trycks på kraftigt fotopapper av bra kvalitet och levereras utan ram. Som standard använder jag matt fotopapper då jag tycker att detta passar bäst vid inramning eftersom trycker inte ger reflektioner innanför glaset. Om du ändå önskar att jag trycker på blankt papper vill jag att du skriver detta i beställningen.

 

Här på bloggen kan bilderna se suddiga ut. Det beror dels på låg upplösning och dels på att internet försämrar kvalitén när jag laddar upp bilderna här. När jag trycker layouterna blir de skarpa och fina.
Du beställer genom att maila mig: frun.tavlor@gmail.com

 

Beställningsinformation

Storlek A4 (21*30 cm)
A4- format (210*297mm) kostar 195 kr.
Erbjudande just nu! Köp 3 motiv i A4- format för 475 kr.

Storlek A3 (300 *420 mm)
A3- format kostar 250 kr.
Erbjudande just nu! Köp 3 motiv i A3- format för 595 kr.

Just nu! Frakt inom Sverige ingår i alla priser.
Till utlandet tillkommer det 50 kr /beställning.
Beräkna 14 dagars leveranstid efter din betalning, men det brukar gå snabbare. Om du är i tidsnöd kan du alltid maila och checka läget med mig.

 

Färger
Färger, texter, typsnitt och symboler går alltid att byta ut i motiven. Kika på färgpaletten och välj de färger du tycker om. Vill du hellre utgå från ett speciellt tryck och färgerna som är däri går det också jättebra. Bara beskriv hur du vill ha det.

 

Ram
Ramar till trycken kan du hitta i många butiker och möbelvaruhus. Bland annat Ikea säljer jättefina ramar med passepartouter i som ger en fin vit inramning till motivet så att det poppar ut lite mer i ramen. Önskar du råd hjälper jag dig gärna.

 

Här nedan hittar du exempelbilder på bland annat namntavlor och doptavlor men även på superhjältar och prinsessor.

alfabet med klara eller pastellfärg alfabet med klara eller pastellfärg vimplar och flaggspel som namntavla aller doppresent alfabet med klara eller pastellfärg vimplar och flaggspel som namntavla aller doppresent hand och fotavtryck
siffertavla alfabet med klara eller pastellfärg vimplar och flaggspel som namntavla aller doppresent hand och fotavtryck siffertavla alfabet med klara eller pastellfärg vimplar och flaggspel som namntavla aller doppresent hand och fotavtryck superhjälte prinsessa
siffertavla alfabet med klara eller pastellfärg vimplar och flaggspel som namntavla aller doppresent hand och fotavtryck superhjälte prinsessasiffertavla alfabet med klara eller pastellfärg vimplar och flaggspel som namntavla aller doppresent hand och fotavtryck superhjälte prinsessa namntavla doptavla strukturerad