Best Western på Södermalm, Stockholm

Best Western på Södermalm, Stockholm

Vi har spenderat en fantastisk vecka i Stockholm. Men nu är vi hemma och nu är vi trötta. Vi har haft det kanon verkligen. Jättefint väder, många upplevelser, god mat och jättebra boende. Nöjda med precis allt! Idag kommer första biten här på bloggen – boendet… Jag känner att jag måste dela upp det lite, för det kommer att bli bildbomb ändå :o). Vi valde att bo på Södermalm då det är nära till allting, men ändå inte mitt i smeten. Lite mer gröna områden och lekplatser och områden för barnen att röra sig på morgnar och kvällar när man inte är på utflykt. Detta visade sig vara perfekt. Vi hade promenadavstånd ner till Slussen så att vi lätt kunde åka skärgårdsbåtarna.

Hotellet

Vi bodde hos Best Western på Tjärhovsgatan- Södermalm. Halva huset var hotell och inrett i en äldre stil- jättefint! Andra halvan av huset var lägenheter. Av en dam som var hyresgäst fick vi veta att huset hade varit ett kolerasjukhus och naturligtvis hade många människor gått bort i huset. Till följd av detta sades det spöka i huset ;o). Det var ingenting som vi märkte av… Däremot hörde vi brandstationens utryckningsanrop eftersom vi bodde grannar med brandstationen. Första kvällen förstod vi inte detta och vi undrade vad det var för högtalare som användes och varför det pratade om alarm på stan. Detta tyckte barnen var både lite spännande och lite läskigt. Men det kändes ju väldigt tryckt att bo bredvid en brandstation om vi skulle behöva hjälp :o).

Frukosten på Best Western var superbra och dygnet runt fanns det fika att tillgå i lobbyn- kaffe, te, juice, saft och diverse bakverk och frukt som man fick plocka fritt av. Just den här fikan var perfekt när vi kom tillbaka till hotellet sent på kvällen. Då kunde vi ta en liten fika på innergården och spela lite kort innan det var läggdags. Hotellet hade ingen restaurang och serverade ingen varm mat. Detta var för oss som familj perfekt. Vi kunde ta med oss en pizza på vägen hem och sedan sitta och äta på innergården. Just innergården var supermysig. Den var möblerade med lite cafébord och loungemöbler så att man kunde sitta där och fika/äta lite men även spela lite kort eller bara softa.

Om ni är nyfikna på att se vad vi hittade på under vår vecka i Stockholm kan ni klicka HÄR. Då kommer ni till ett samlingsinlägg där ni kan klicka er vidare till varje utflykt.

Best Western på Södermalm Best Western på Södermalm, stockholm Best Western på Södermalm Best Western på Södermalm, stockholm Best Western på södermalm, stockholm

You may also like

Kommentera