BebisTure och relationskris

Det råder en liten relationskris här i hemmet. 
Relationen har inte varit särskilt långvarig… Si så där 3-4 år kanske. Men ibland utsätts ju relationer för yttre påfrestningar och då kan det tära extra mycket på förhållandet…
Jag antar att det är just det som har hänt min dator. För gammal kan jag inte påstå att den är. Men för någon månad sedan stod den på soffbordet. Ni vet, fast man ska plocka undan grejerna efter sig så är det ju inte alltid man gör det. Plötsligt stod Matilda med Ture i famnen och plötsligt råkade hon tappa honom… Rakt på min dator! Skärmen for bak och hoppade lite ur led, men den sitter fortfarande fast. 
Så numera är min laptop mest en platsbunden dator med tanke på att den måste ha en strömkabel i sig hela tiden och så får man absolut inte stänga igen den. När man rör skärmen knakar det väldigt mycket och ibland skorrar det ganska oroväckande i datorn när den jobbar, och jobbar gör den så fläkten går på högvarv. Det känns lite tråkigt det här. Och om jag ska vara ärligt blev jag ganska så less både på Matilda och mig själv när den här olyckan hände, men jag kan ju bara klandra mig själv. Barn är ju barn och jag borde städat undan den. 
Så nu gäller det verkligen att ha back-up. Det känns som att datorn kan krascha när som. Jag försöker städa lite och ha koll på den. Men det är varken så roligt eller lätt. Tidskrävande däremot. 
Men så när man sitter och grejar…. 
Se, vilken liten goding som plötsligt dök upp?! Snart är det 4 år sedan. Galet! Vi borde verkligen skaffa en bebis till ;o). 
bebis fotografering barn

You may also like

Kommentera