Barntavla med alfabet.

Matilda har en liten bordsram på sitt skrivbord med alfabetet på ena sidan och ett foto på sig själv på andra sidan. Nu när Matilda har börjat skolan och så smått börjat lära sig att läsa och skriva har även Elis intresse för bokstäver väckts. Han skriver, frågar hur man stavar och han vill veta vad bokstäverna heter och hur de låter. 
– Mamma! Låter den här med pekpinnarna (K) så här? Kkkkk
Jag tror nästan att jag får ta och plocka fram praxis-alfabetet någon dag :o). 
Så en dag kom Elis till mig och var nästan lite sorgsen. När han satt sig i knät hasplade han ur sig att han också ville ha alfabetet på sitt skrivbord och ett foto på honom på baksidan (viktigt med foto på sig själv!!). Självklart fick han det!!
Måste även säga att jag älskar de här ramarna! Så lagom stora och användbara till mycket. Jag skulle kunna tänka mig att ha en i köket med veckans menyer på. Om vi nu hade varit så strukturerade så att vi hade haft veckomatsedel vill säga… Priset, 9 kr, är ju också helt outstanding!!
tolsby ikea ram barntavla skrivbord alfabet lära sig barntavla abc

You may also like

3 comments

  1. Hur fina som helst!

    Det där med veckomatsedel.. det har inte vi iheller. Jag lagar det jag känner för.. men vi försöker äta fisk på tisdagar, pasta på onsdagar och soppa på torsdagar 😉

    Kram

Kommentera