RESOR ✈️

Barnsemester. Resa i Sverige eller flyga till USA?

Att semestra med barn och att åka på barnsemester kan vara krävande. Ska man resa i Sverige eller flyga till USA? Här hittar ni både tips och råd, utflyktsmål och sevärdheter.

Det är en blandad kompott jag bjuder på här nedan. Ibland blir det mycket bilder och lite text när jag inte har orkat skriva. Men jag försöker att skriva och berätta lite vad vi har gjort och hur vi har tänkt. Ibland har jag även skrivit hur saker har fungerat på olika turistmål där vi har tyckt att det har varit klurigt att hitta information och då tänker jag att jag kan bjuda på lite tips.

Om ni undrar något eller har funderingar är ni varmt välkomna att maila eller skriva er fråga i kommentarsfältet. Jag berättar gärna hur vi har upplevt saker och ting eller hjälper er om jag kan.

SEMESTER!!!

Det är precis det som allt på denna sidan kommer att handla om. Ibland en weekend eller en övernattning någonstans, ibland en längre resa. Allt handlar i slutändan om härlig tid som vi har tillbringat tillsammans och där vi har upptäckt nya saker. Jag älskar familjetid och barnsemester! Och jag älskar när vi är lediga och har tid till och för varandra. När vi kan gärna vad vi har lust till. Ibland dra ut på äventyr och ibland bara softa. Att ha friheten att göra vad vi vill, äga tiden och få vara tillsammans. Ibland räcker det att åka ett par kilometer och ibland vill man se något nytt…

USA- New York

Italien 

Öland sommaren

USA- Florida våren

Gotland- medeltidsveckan

Stockholm

Danmark sommaren

Weekend i Göteborg med Universum
Hotellet

High Chaparal 2012 Cowboys och indianer
Vårt härliga boende på Hestra värdshus

Den fina menyn vi bjöds på.

Astrid Lindgrens värld

Gotland- medeltidsveckan

Kreta maj

Köpenhamn

Öland

Köpenhamn

Gotland

 

Barnsemester. Resa i Sverige eller flyga till USA.
Att semestra med barn, i Sverige och utomlands. Att åka inom Sverige eller kanske till USA.

Kommentera