Regn och sol

Vädret har varit ganska skiftande i helgen. Ena stunden har det varit underbart soligt och nästa så har regnet vräkt ner. Men ut måste man ändå och vi har haft en varm skön helg. 
Vi har äntligen inventerat stans utbud på golv och bestämt oss för vad vi ska lägga i köket. Ett mattlackat parkettgolv med lite ljusare pigment i blir det så för att det ska funka hyffsat ok ihop med vardagsrummets parkett. Jag har även röjt ur hälften av kökets skåp och packat upp en del i klädkammaren på ovanvåningen och det som vi använder och kommer att använda under renoveringsveckorna har hamnat i bastun. Väldans bra skafferi det där :o). 
Nu i helgen kläckte maken idén om att kanske slita ut köket under nästa helg eftersom han har fyra dagars ledigt där… Som en liten nagel i ögat som skaver lite så där fint har vi bokat in Elis kalas på lördagen. Men alltså. Fyra dagars arbete kan ju inte bara avstyras för två timmars kalas. SÅ…! Nu hoppas vi på fint väder så att vi kan köra lite picknick-kalas på altanen. Annars får det bli lite picknick i vardagsrummet. Jag tror inte att barnen har något emot det och vi får väl ta det som det kommer. 
barnfotografering barnfotograf blekinge skåne barnporträtt utomhusbarnfotografering barnfotograf blekinge skåne barnporträtt utomhus fotografera barn i regn vattenpölar

You may also like

Kommentera