En åkande frukost från Bad Goisern

bad goisern

En åkande frukost från Bad Goisern

Denna dag vaknande i tidigt. I tanken fanns både Prag och så var det fotbollsmatch som hägrade för maken. Därav ännu viktigare att komma iväg tidigt ;o).

Det var egentligen en slump att vi vaknade upp till ett tomt kylskåp, men någonstans blev det ju väldigt bra. Efter att vi kommit ur sängarna tog vi en snabbdusch och sedan drog vi iväg. Efter två minuters körväg stannade vi till vid den lilla lokala butiken Eurospar som hade öppet från kl 07 och som redan hade lite nybakta frallor. Perfekt!

Efter att ha samlat på oss lite frallor, bananer och dessvärre även lite färdkost i form av kakor och godis. Alltså, när man är på roadtrip och har typ 5-6 timmars bilfärd framför sig är det väl ändå het ok att trycka i sig lite oreochoklad mellan varven så att man håller sig pigg?!?!

 

bad goisern
Hallslätter See. Så fin! Hade gärna tagit en längre paus i Hallstatt.

bad goisern

 

Naturen alltså…!

Så vackert när det gröna gräset möter bergen och de tunga vita molnen.

 

bad goisern

bad goisern

 

Bad goisern som by

Bad goisern är ingen stor by. Men ett par butiker, ett Eurospar och kyrkan finns här. Med lite vilja kan man faktiskt ta en promenad och ha en trevlig eftermiddag här :o).

 

bad goisern

 

Vi lämnar dock det lilla och pittoreska tidigt denna morgon. Bergen lägger vi bakom oss och istället för vi mor flacka Tjeckien. Det ser vi fram emot. Planen är att spendera ett par dagar i huvudstaden Prag.

 

Mer från vår roadtrip:

You may also like

Kommentera