Art 4

Idag har det varit jobb hela dagen. Hem och hämtade hem barnen för att sedan tillbaka till jobbet tills nu 21.30.

Men igår…
Klockan 16.05. Jag och Matilda satt vid köksbordet med stickning och läxa. Plötsligt dundrade det till som sjutton i trappan och Elis kommer farandes.
– Mamma! Det har ju börjat! Jag måste sätta på tv:n.
Och så fick det bli…

Snacka om att jag häpnade!! För ett par veckor sedan började en reklam om ”nya art attack” att sändas på tv. 23 oktober klockan fyra skulle det börja sändas. Elis längtade! Han längtade så mycket så att han skrev ”ART 4” i sin Bamsealmanacka som han har på väggen i sitt rum. Sedan hörde jag inte mer om programmet… Men tänk! Tack vare noteringen kom han ihåg att kika på programmet. Galet vad förnuftig han är ibland. För skulle jag ansvarat för att komma ihåg premiären hade han lätt missat den. Men det var kanske därför han tog saken i egna händer…

[Bloggat från mobilen]

You may also like

Kommentera