Arbetsrummet där oreda oftast råder

För lite mer än ett år sedan skrev jag här på bloggen om hur vi flyttade om barnen mellan rummen i huset och om hur det blev ett rum ledigt för arbetsrum till mig och Lars. Det grejades och ordnades och slutligen landade vi… Men ni fick aldrig se resultatet med inredning på hyllorna, när vi var inflyttade så att säga. 
I förra veckan fick jag ett mail med en fråga om jag inte kunde visa upp det… Och här kommer det. 
Eftersom jag och maken delar arbetsrummet är det ju aldrig helt städat. När han städar  och plockar undan sitt brukar jag inspireras och städa även min… Men jag kan väl inte påstå att han är lika lättpåverkad :o). Så därför får ni se en välstädad sida och en icke städad. Men låt er inte luras av bilderna ;o). Min sida brukar vara rent gräsligt stökig ibland också. Det är ju i det här rummet man slänger in allt som man inte vet vart man ska göra av…
bra förvaring till arbetsrum

You may also like

1 comment

  1. Kära Fru N har saknat dig!
    Ska genast lägga till dig på Bloglovin 🙂

    Hoppas att allt är bra med dig och dina små.
    Ska läsa ikapp litegrann.

    Kram K

Kommentera