Arbetsrummet börjar ta form.

Allt eftersom barnen blivit fler och äldre har det lilla sovrummet ändrats. Nu är det äntligen på gång att bli vårt! Elis ska få ett rum uppe. Men till att börja med tror jag att han mest kommer att använda det som ett lekrum. Sover göra han ju helst hos sin lilla mamma :o)!!
  1. När vi flyttade hit sov Matilda och Elis i det här rummet. Eftersom det var ganska litet valde vi att göra det till ett gemensamt sovrum och så kunde de ha det lite större rummet som lekrum. Då hade Matilda en vit växasäng och Elis spjälsäng.
  2. Sedan föddes Ture och han fick spjälsängen. I det här rummet målade vi röd fondvägg och så satte vi in en våningssäng till Matilda och Elis. De sov så gott i samma rum att det kändes synd att dela på dem.
  3. Behovet av ett eget rum för vår lilla dam växte sig större och större så vi gjorde i ordning ett eget rum till henne på övervåningen. Kvar i sovrummet blev Elis med en loppisfyndad säng som jag vitmålade. Staket har den också som han själv säger, så att han inte ska ramla ur. Men sedan Elis blev själv i rummet vill han helst inte sova där. Istället kröp han in till oss om nätterna och jag tycker att det är så gott så jag har svårt att köra tillbaka honom. Så eftersom han ändå inte sover i sitt rum…
  4. …fick hans säng flytta in i vårt sovrum och nu gör vi arbetsrum i det lilla rummet. Väggen har blivit grön och Lars har byggt ett långt skrivbord som vi båda får plats vid. Ett maskinbord för skrivarna har också kommit på plats med det fotade jag inte. Så ska det upp hyllsystem m.m. men så långt har vi inte kommit ännu.
Här kommer en liten smygtitt på hur det ser ut i dagsläget…
Veckan har rullat i rasande tempo i och med jobbstarten. Fredag kväll åt vi god mat och grack lite ”grannvin”. Igår var vi på gympa och så fick vi trevligt besök från skåneland som vi bjjöd på lite mat. I dag har maken ägnat sig åt att måla hyllplanen till vårt arbetsrum samt panel och tak i Elis blivande rum. Själv har jag försökt förbereda lite inför kommande arbetsvecka. Med tanke på att jobbdagen i morgon början 06.30 ska jag försöka att komma i säng innan tolvslaget, men det är ju sååå svårt!!
Hoppas ni har haft en skön helg!!

You may also like

3 comments

Kommentera