Äntligen!

Matilda har längtat, lääänge!

I julklapp fick hon ett presentkort som har legat här hemma och bränt och varit en ritktig teaser för Matilda. Men eftersom Matilda har simmat en gång i veckan och tagit simmärken har vi inte kunnat ta hålen förrän nu.
ÄNTLIGEN!!

I fredags åkte vi in till Göranssons och Matilda stegade stolt in och berättade sitt ärende. Därefter fick hon sätta sig på en stol och så sköt kvinnan i båda öronen samtidigt. Då kom en liten tår för att de gjorde lite ont, men hon var så fast beslutsam om att hon ville ha öronhängen så hon sa inget om det. Nu är det gjort och vår lilla tjej är så stolt. Fast hon tycker öronhängerna är lite små. Man ser de ju inte på långt håll :o). Min stora tjej!!

You may also like

8 comments

  1. Såå fin! Förstår att hon är stolt! Ella läängtar me å har gjort de läänge.. men hon får vänta lite till! (vilket säkert är jättesvårt när ALLA andra har fina örhängen!)/kram Anna

  2. Jag instämmer med er alla! Jag minns också dagen när jag tog och hur ont det gjorde. Har även ett minne, precis som du Vicky, att det gjorde så ont att ligga på kudden. Men det har inte Matilda tyckt iaf.

    Väldigt smidigt och bra det här med att de tog i båda öronen samtidigt :o).

    Linda – Matilda är 6½år nu! Tiden rusar :o). Tack för dina åsikter om Lalandia, man får kanske ta sig en tur dig framöver.

  3. Åh så fint! Jag minns när jag tog mina första hål. Minns att det gjorde ont även idag och skulle nog inte gärna sätta mig där igen. Föredrar nålar.

    Jättefint! Vad skoj för henne sen när hon får gå och köpa "riktiga" örhängen 😀

Kommentera