Äntligen åker köket ut!

Att få en ledig dag så här mitt i vecka var verkligen välkommet. På förmiddagen åkte jag och Elis för att handla till hans maskeradkalas på lördag. Först handlade vi mat på Kvantum och eftersom de inte hade varken hattar eller tutor fick vi ta en runda även till Coop. De hade trist nog inga hattar heller… men fler affärer orkade vi inte med eftersom jag hade så förbenat ont i bihålorna. Istället åkte vi hem, jag kräktes lite och så störtade jag i säng med lite tabletter för att sova bort värken. 
Efter lite drygt en timma vaknade jag och även om jag kände mig lite vimsig och ljuskänslig så orkade jag i alla fall gå upp för att plocka och röja lite. 
Köksskåpen är nu äntligen utröjda och maken har plockat bort köksskåpen på den sidan där vi har kyl och frys, samt väggskåpen ovan spisen. Det blev inga bra före-bilder på köket eftersom jag kom på att jag skulle fota när röran redan var ett faktum. När jag tänker tillbaka på när vi renoverade köket i vårt gamla hus var det likadant. På före-bilderna i det huset står maken i någon liknande arbetsposé och det är grejer överallt. 
Äntligen är vi alltså på gång…. Det nya golvet kan förhoppningsvis läggas nästa söndag och innan dess ska rörmokare och elektriker ha fixat lite här. 
Jag tror bestämt att vi får inhandla lite papperstallrikar och dyligt… För jag orkar bara inte med att diska i tvättstugan. 
kök före renovering körsbär

You may also like

Kommentera