Amerikanska pannkakor och pussel

Vi kör febervab här hemma för tredje dagen. Dock har jag bara varit hemma två dagar och det känns som att detta är sista dagen. Skönt om det kan bli så. 
Grabbarna har lagt pussel, vi har spelat plockepinn säkert ett tjugotal gånger och så har vi stekt amerikanska pannkakor med hallon i till lunch. Inte någon särskilt nyttig lunch, men killarna har ätit och då kan det vara värt att servera sådant här ibland ;o). 
Matilda har varit på Kreativum med klassen och kom hem nöjd och trött. Nu är matte- och läsläxan avklarad och jag ska göra lite kyckling tänkte jag. Sedan måste jag nog gå en runda för idag har alla pratat om det fina vädret på Facebook, men jag har endast sett det genom fönstret. Fast förståss, när jag väl kommer ut har kanske solen gått ner så jag får nöja mig med lite frisk luft ;o). 
Amerikanska tjocka pannkakor
3 ägg
1,5 dl filmjölk
1,5 dl mjölk
3 dl vetemjöl
2 tsk vaniljpulver
1 tsk salt
2 tsk bakpulver. 
Stek på hyffsad hög värmer i stekpannan. Pluppa i lite bär eller frukt innan du grännar andra sidan. 
amerikanska tjocka pannkakor med bär och frukt i.

You may also like

Kommentera