Busigaste lillebror har fyllt 3 år

Idag fyller vår Ture 3 år! Tiden går verkligen galet fort… 3 år sedan vi blev inskrivna på förlossningen och där tog de hål på hinnorna. Från första värk till att Ture var ute tog det 29 minuter. Och det där med fart och fläkt har verkligen varit hans grej. Han kom som en liten virvelvind och sedan dess har han dragit fram som en liten tornado. Den här brodern som aldrig är stilla och alltid har något på gång. 
Någonstans känns det ändå som att han har lugnat sig lite. Han kan komma till ro och han kan sätta sig och pyssla med leksaker och annat en längre stund. Det är nog inte så lätt att komma till en familj med två äldre syskon. Ständigt ska man göra likadant och hänga med. 
Idag har han njutit av födelsedagen. Lekt måånga timma med sitt nya garage, Blixten och de andra bilarna. Vi har även varit uppe vid Kärringaviken och badat… Eller grävt iaf. Ture tyckte nämligen att 20 grader var lite väl svalt och nöjde sig med att bada fötter och händer. 
Vi har inte kört något släktkalas idag, men för att ändå ha det lite festligt tog jag upp Almondys jordgubbsmoussetårta från frysen. För ett tag sedan fick jag en choklad-, en citron- och en jordgubbsmoussetårta av Almondy för att testa och skriva om här på bloggen. Nu är de uppätna och de får bra betyg! Goda, fräscha i smaken och snygga att titta på. Man köper de frysta och de tinar på ynka 30 minuter. På förpackningen står det även att de är glutenfria. Testa vet jag!

You may also like

Kommentera