27 Juni- Elis 6 år

Igår hade vi ett födelsedagsbarn här i huset. Vår femåring fyllde sex. Vår lilla kille som nästan nyss kom till oss har blivit stor, slutat förskolan och ska efter sommarlovet börja förskoleklass. Tiden går verkligen fort. 
Elis hade räknat och kryssat ner i almanackan, skrivit önskelista och berättat vad han önskade sig för de flesta. Att han längtade rådde det ingen tvekan om. 
Morgonens sång och paket var uppskattade. Han fick Doctor Octupus och Transformers som han tycker så mycket om. Dessa saker visste varken han eller jag vad det var innan han introducerades för dem på förskolan… Men nu för tiden diskuteras figurerna och deras förmågor vilt här hemma mellan bröderna. 
När Lars kom hem hade han jagat runt halva Karlskrona på jakt efter nästa födelsedagspresent. Vi hade nämligen beställt ett Skylanderspaket och lite extra figurer från cdon i god tid, men det hade inte kommit. Som tur var lyckades han tillslut hitta ett paket som passade till PS3 och så några extra figurer och jättar. Detta var ju den önskan som stod högst på Elis lista och det syntes även på hans ansiktsuttryck när han öppnade paketet. Han blev så glad och exalterad!
Så avslutades födelsedagen med ett litet simskolebad. Jag är så glad över att han tycker att det är roligt att vara i vattnet och att han trivs med sina simlärare. Inte länge sedan han knappt ville hoppa i vattnet ju :o). 
skylanders

You may also like

1 comment

Kommentera