2012 års gran.

Tredje advent idag, julgranen åkte in och pyntet upp. Sporten i att ha en hemhuggen och ganska nätt gran är att kunna hänga upp pynt på de de lite veka grenarna. Ture fixade det galant! På flera grenar lyckades har få fast tre kulor… Imponerande. 
Matilda och Elis tävlade om vem som hängde upp lest grejer, vem som hängde mest av stjärnorna, vem som kunde hänga högst upp, vem som kunde säga ”pluto” snabbast. Ja, ni fattar. Ungarna strålade ikapp med Peter Jöback ;o). Sist hängde Ture upp alla polkagrisstängerna som han lite panikartat hade slitit ur paketen och därför fått alla att trilla i golvet och knäckas… Vad gör man liksom inte för att slippa dela med sig…?
Så… eftersom barnen inte var så fotovänliga passade jag på att fota mina julkulor som jag stickat. Lite fler hade jag velat ha i granen, men jag får sticka några till och hänga upp efter hand som de blir klara. I dagsläget är de åtta och jag hade nog velat ha minst lika många, men jag vet inte riktigt om jag hinner och orkar det nu i december… I så fall får det väl vara till nästa år, för efter jul känns det inte så skoj med jultema längre. 
PS. Jag vann titeln; ”den som hängde upp minst antal föremål”. Haha!! Där fick ungarna ;o)!!
stickade julgranskulor julkulor cult design lykta pippimönster julbock life begins after coffee kaffetavla tavla till köket schabby chic gardiner med tryck köksklocka julgardiner öljetter

You may also like

6 comments

Kommentera