– 1dm.

Nyklippt!
Sällan jag själv visar mig på bild. Men idag kände jag för att visa upp både hästtänder och dubbelhaka :o). Men feg som jag är blev det typ samma frisyr som vanligt. Höll mig och klippte inte av luggen trots att den är så tråkig nu när den är på utväxt. Har kört hellugg i flera år nu, så en liten förändring blir det iaf.


– Postad på språng!

You may also like

6 comments

 1. Ute i god tid!!! Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt! http://www.levvackert.blogspot.com KRAM

 2. Ni är ju bara för goa :o). Snälla och goa!!

  Vad jag än gör med mitt hår så blir det ju alltid lika platt också…trots att frissan hade stylat mig tio minuter innan :o).

  Kram på er!

 3. Absolut ingen dubbelhaka, och några hästtänder ser jag inte iheller.
  Däremot en snygg fräsch tjej!
  Vad fin du blev 🙂

  Ha en fin lördag!
  Kram
  Katarina

Kommentera