100% aktivitet… traumatisterade…. 100% röj igen…

I veckan var det strålande sol och jag tänkte att vi kunde fota lite syskonbilder. Det är ju faktiskt roligt att ha några fina bilder på barnen där de vistas på samma bild, lite finklädda och så. 
Eller?
Först var det röjigt värre. Ungarna for överallt. Någon diskade i stugan, någon var i studsmattan och någon var allmänt retligt och jäklig mot syskonen. Jag fotade lite här och lite där och insåg att jag kommer aldrig att få alla tre på samma bild. Såå… Jag bad dem sätta sig på lekstugans räcke. 
Titta! De ser helt traumatiserade ut. Likgiltiga och chockade. Det här med att sitta still och le är inte tydligen inget för mina barn… 5 bilder hann jag ta. Inte fem enstaka bilder, utan fem i en serie.. Men ok, jag är nöjd. 
Två sekunder senare var de fullt röj igen :o)!
barnfotografering syskonfotografering barnfotograf blekinge karlshamn skåne krisitanstad karlskrona bebisfotograf babyfotograf

You may also like

Kommentera